Kinderen & Tieners


CAFE POUSSETTE
Babyland is een speelplaats speciaal gereserveerd voor kinderen van 1 tot 5 jaar onder toezicht van hun ouders.
Babyland is een gemoedelijke plek voor jonge ouders en hun kroost! Zo is er plek voor kinderwagens, de speelplaats is compleet omheind en er is een koffie- en leeshoekje ingericht.


KID’S LAND
Kid’s land zijn verschillende speelplekken speciaal gewijd aan kinderen onder de 12 jaar, onder de verantwoordelijkheid van de ouders. Er zijn glijbanen, trampolines en andere speeltoestellen, geheel gemaakt van hout.


KID’S CLUB 5-11 Jaar
In juli en augustus is de Kid’s Club geopend van maandag tot en met vrijdag voor kinderen van 5 tot 11 jaar. Gekwalificeerde
animatie medewerkers verzorgen van 10.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 18.00 uur allerlei activiteiten, zoals dansen, liedjes zingen, creatieve workshops (tekenen, schminken en koken) en ponyrijden.
Iedere woensdag wordt er voor de kinderen een uitje naar Aqualand georganiseerd. Voor deelname vragen wij een bijdrage.
Reguliere activiteiten zijn gratis.


TEEN CLUB 13-18 Jaar
In juli en augustus, voor tieners van 13 tot 17 jaar is er de hele week een speciaal ‘à-la-carte-programma’ onder begeleiding van onze animatie-medewerkers. Ze kunnen kiezen uit allerlei sportieve activiteiten zoals karting, jet ski, paintball, (meedoen aan) optredens, barbecues etc.


KIDS FARM & PONEY CLUB
Onze kinderboerderij biedt jong en oud de gelegenheid om kennis te maken met dieren. Een andere leuke activiteit is om te paard het Massif des Maures te ontdekken.
Op een bosrijke stukje van Prairies de la Mer kunt u op Le Relais de la Mène deelnemen aan allerlei activiteiten: rondscharrelen op de kinderboerderij, paard- en ponyrijden, paard- en ponyrijlessen op alle niveaus en trektochten door het Massif des Maures.
De manage voert het kwaliteitslabel ‘Centre de Tourisme Equestre’ van de FFE (de Franse paardensportbond)
Geopend van April tot Oktober


KERMIS
kers op de taart voor de kinderen. een mooie kermis met treintje, draaimolen, trampolines en nog veel meer.