Restaurants & Bars

RESTAURANTS


Le Sun

Le Sun is een strandrestaurant direct aan de zee. Bij le sun kun je terecht voor een heerlijk diner of tussen de middag een heerlijke lunch. Er is ook nog een bovendek met een fantastisch uitzicht over de baai van Saint Tropez.


Tangerine

Tangerine is een schitterend privéstrand met restaurant geheel gemaakt van hout met ligbedjes die je kunt huren.
Je kunt er heerlijk lunchen of dineren.


Les pieds dans l’eau

Les pieds dans l’eau is een snackbar op het strand met bediening. Je kunt hier lekkere betaalbare pizza’s (af)halen of terecht voor burgers en andere internationale gerechten of om s’ middags te genieten van een heerlijk drankje en een snack.


Pic Nic

Pic Nic is een fastfood restaurant. Je kunt hier terecht voor hamburgers, fish & chips, milkshakes en andere snacks en broodjes, maar ook wafels en een ruim assortiment ijs, ook in de ochtend lekker voor een ontbijtje.
Elke dag geopend


Le Petit Bain

Wat wil een mens nog meer: heerlijk onderuit gezakt in een strandstoel, genieten van een fruitige cocktail met uitzicht op het zwembad… Nieuw op Prairies de la Mer is restaurant Le Petit Bain. De kaart is net even anders dan anders, met burgers, gerechten geserveerd in een kommetje, snacks en ijs! Om elke dag het eenvoudige en het smakelijke met verse producten te cultiveren, let op de amateurs van gezond voedsel!


BARSLong Bar

Gezellig een drankje doen.. Deze bar ligt op het centrale plein van het park.
Neem een lekker drankje tijdens bijv. happy hour en geniet van de tapas.
Krijg het gevoel van “live” wat zo kenmerkend is voor deze bar.
Er worden sportieve evenementen, concerten en shows georganiseerd.
Het een dorpsplein voor onvergetelijke momenten.
Hele seizoen geopend.


Canopy

Le Canopy is een skybar en is een unieke loungeplek.
Een plekje in het paradijs met een adembenemend uitzicht over de baai van Saint Tropez.
Het is een rustige oase, elegant en vriendelijk, ideaal om te genieten van heerlijke cocktails.


Entourage club

Entourage Club nodigt u uit om uw nachten te verlengen. In een vriendelijke en verfijnde sfeer, biedt de club u een avond genieten met u vrienden. Deze feestelijke plek en volledig gerenoveerd, zal u avonden en weekenden opvrolijken. Wekelijkse evenementen zullen worden gehouden, alles in het gezelschap van het coolste personeel in de omgeving!

Ontdek deze gezellige sfeer, met enorme leren banken, een stijlvolle inrichting waar men zich echt goed voelt… dit alles met een Chill & Sunny muziekstijl, waar u met u vrienden op kunt dansen!
Deze vriendelijke club zal deze zomer zeker een van de onvermijdelijke nachtclubs worden van het nachtleven van Saint Tropez! Mis deze grote ontdekking niet!
Vanaf 18 jaar. Geopend van 23:00 t/m 03:00 ieder weekend in het laagseizoen en elke avond van de week in juli en augustus.
Geopend van juni t/m oktober.