Activiteiten & Sports

5*  resort Prairies de la Mer biedt sportieve en culturele activiteiten en excursies voor volwassenen en kinderen, aangepast aan de leeftijd. Alles is zo geregeld dat u geen auto nodig heeft en dat iedereen op zijn eigen manier invulling kan geven aan zijn vakantie.

Vakanties zijn de ideale gelegenheid om aan sport te doen! Daarom biedt Prairies de la Mer u een compleet sportprogramma met voetbal-, beachvolleybal, tennistoernooien en kennismakingsworkshops handboogschieten.
ook kun je meedoen aan salsa cursussen, pilates, zumba en body wake-up.
er is ook gelegenheid om te kajakken, fietstochten te doen en er zijn mooie paden om te joggen.
In juli en augustus is de european diving school geopend waar u de gelegenheid heeft om tijdens u vakantie te leren duiken, ook kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom. ontdek de prachtige onderwaterwereld in de baai van Saint Tropez met zijn 14 wrakken.
op het park vind u verschillende winkels, een supermarkt, pinapparaat, bakkerij, wasserij, fietsverhuur, excursie bureau, fotostudio, kapper, schoonheidsspecialiste, fitnessruimte en een spa.

Bij watersportcentrum Riviera Water Sports heeft u de keuze tussen een groot aantal watersport activiteiten!
Waaronder jet ski, wakeboarden en wakeboardlessen, trips met de bananenboot (waterpret voor iedereen!) catamaranzeilen met een Hobie Cat, surfen, waterfietsen, waterskiën, parasailen en nog veel meer.
Het centrum organiseert ook andere activiteiten: vaarles of boottochtjes (met of zonder vaarbewijs) naar Saint-Tropez, het strand van Pampelonne en Cavalaire onder begeleiding van onze gediplomeerde instructeurs. Ook kinderen kunnen vaarles nemen. Door de combinatie theorie en praktijk boekt u snel vooruitgang. Bent u een ervaren waterskiër? ga bij ze langs om uw techniek te perfectioneren.